Ga naar de inhoud

Wat vinden anderen?

“Heel bijzonder om te ervaren hoe de natuur kan bijdragen tot het vinden van een duurzame oplossing voor mijn zoektocht naar meer vrijheid in het leven. Dat is mij in ieder geval wel gelukt. Samen met Marieke hebben we eerst mijn vraag duidelijk geformuleerd en via allerlei verschillende oefeningen en opdrachten heb ik uiteindelijk een oplossing gevonden. Marieke is goed in het helpen verwoorden van de vraagstelling, het ordenen van verkregen informatie en het benoemen van de essentie van de kwestie. Dit alles gecombineerd met de mooie omgeving van Vasse heeft het tot een bijzondere ervaring gemaakt.” Mirelle, 2 februari 2024

“Ik heb het als heel bijzonder ervaren hoe je van de natuur gebruik kan maken tijdens de wandelingen.  Dit, de rust die Marieke uitstraalt en het luisterende oor dat ze me tijdens de wandelingen bood, hielpen me om te kiezen voor een baan die beter bij mij past. Daarnaast voel ik de rust die de wandelingen mij gaven, nu ook in mijzelf. ” Wendy, 29 november 2023

“Marieke oefent haar vak als wandelcoach met gezag uit. Ze kent de omgeving op haar duimpje. Elke natuurwandeling opnieuw vroeg ze me te focusen op mijn lijf en ademhaling en even later mijn zintuigen te openen voor de mooie omgeving waarin we samen op liepen. Dit heb ik ervaren als een groot cadeau dat me nieuwe kracht en heanigheid gaf om mijn gedachten te ordenen en nieuwe ankers te slaan. En het bood perspectief.” Netty, 14 oktober 2023