Ga naar de inhoud

Over ons

Wij zijn Jan Weersink en Marieke Broekhuis. Al jaar en dag wonen we samen met onze twee kinderen, nu jong volwassen, en onze honden, nu twee Vizsla draadhaars, aan de Höllweg in Hezingen. Ons huis ligt aan de rand van het natuurgebied ’t Springendal.

Jan heeft er jaren zijn beroep als springruiter uitgeoefend. Maar heeft nu zijn zadel, rijbroek en rijlaarzen opgeborgen en van zijn hobby, “handyman rondom huis” zijn werk gemaakt. In zijn eigen tempo tovert hij de voormalige paardenmanege om in een plek waar mensen in trekkershutjes, onze Heanige Huuskes, kunnen overnachten.

Marieke startte na dertig jaar werken bij (semi) overheidsorganisaties haar wandelcoachpraktijk: Eff’n heanig an. Daarnaast zorgt ze samen met Jan voor de bedrijfsvoering van de Heanige Huuskes. En schrijft ze kleine verhaaltjes, waarvan ze er soms eentje deelt op de pagina Heanige verhaaltjes.

Onze missie is om jou de mogelijkheid te bieden om tot jezelf te komen in de natuur. Dat kan door gebruik te maken van onze bijzondere overnachtingsplek. Of door het voeren van een verhelderend gesprek.

Eff’n heanig an, of te wel relax, doe maar kalm aan.