Ga naar de inhoud

Heanige Huuskes Hezingen

Een bijzondere overnachtingsplek om tot rust te komen en te vertragen

Voor de reizigers met rugtas, fietstas en zadeltas!

Aan de rand van het natuurgebied ’t Springendal, maken we van onze voormalige paardenmanege een bijzondere overnachtingsplek. Waar je straks in een trekkershutje of met je tent slapen kan. In de buurt lopen verschillende wandelroutes, fietsroutes en ruiterroutes. We doen dit zelf, in ons eigen tempo, ofwel heanig an.

Natuurlijk, ecologisch en duurzaam

Ons terrein is ingericht met boompjes, struiken en kruiden, die passen bij het natuurgebied waarin wij wonen. En die laten we nu lekker groeien. Zo bieden ze nu al voedsel en onderdak aan verschillende soorten vogeltjes, insecten, vlinders en andere beestjes. En zo is er, als de trekkershutjes er straks staan, volop natuur.
De veldschuur, waarin de algemene voorzieningen komen, krijgt een sedumdak. Onze hutjes bouwen we van hout dat in het Springendal is geoogst. En we richten ze in met natuurlijke en tweedehands spullen. Daarnaast stellen we biologische zeep beschikbaar voor het douchen en de was.
Op deze manier wordt het een plek die past bij de natuur om ons heen. Waarvan mensen, planten en dieren samen kunnen genieten.

#overnachten #trekkershut #tent #Hilligenpad #Twentepad #Noaberpad #Stuwwalroute #Essenroute #fietsen #wandelen #ruitertochten #Ootmarsum #vertragen #rust #natuur #langeafstandsroutes